RONDLEIDINGEN EN AKTIVITEITEN
Kom bij ons op bezoek voor een kopje koffie en een lekkernij...

 

 

de geiten binnen

U wordt ontvangen op sfeervolle wijze in onze landelijk ingerichte ontvangstruimte met een heerlijk kopje koffie of thee en een lekkernij.  Hierna wordt u uitgenodigd voor een rondleidingover het bedrijf.  Om uw schoeisel en ons bedrijf schoon te houden krijgt u van ons speciale sloffen aan.  U ziet niet alleen de geiten, maar maakt ook kennis met de wijze waarop zij gemolken worden.  Als u het bedrijf bezoekt in de lammertijd van januari tot mei, dan kunt u een kijkje nemen bij de pasgeboren lammetjes.  Als u het bedrijf heeft bezichtigd, krijgt u de gelegenheid voor het proeven van een lekker stukje geitenkaas.  Heeft u er dan nog niet genoeg van, dan kunt u in het zuivelwinkeltje terecht om ecologische producten te kopen op basis van geitenmelk.

Op afspraak kunt u ons bedrijf bezoeken (circa 1,5 uur) inclusief koffie + lekkernij en het proeven van geitenkaas.  De kosten zijn €5,50 p.p. en kinderen van 4 tot 12 jaar €4,50 p.p.

de geiten buiten

Wilt u alleen een rondleiding dan zijn de kosten €3,50 p.p. en kinderen van 4 tot 12 jaar €2,25 p.p. inclusief het proeven van geitenkaas.  Ook hier is reserveren noodzakelijk.

Ga naar de locatie pagina voor contactinformatie.

de brouwerij

Dagarrangement met Bierbrouwerij "De Koningshoeven"
In de nabije omgeving van de geitenboerderij ligt het Trappistenklooster 'Onze Lieve Vrouwe van Koningshoeven".  Volgens de leer van St. Benedictus moeten de Trappisten door het werk van eigen land in hun levensonderhoud voorzien.  In de brouwerij wordt al sinds 1884 bier gebrouwen volgens traditionele receptuur.  Wilt u kennis maken met beide bedrijven dan behoort onderstaand dagarrangement tot de mogelijkheden:

 

Ontvangst en rondleiding op het ecologisch geitenbedrijf van Familie Van der Bruggen.  Daarna volgt een lunch op het Trappistenklooster en een rondleiding door bierbrouwerij 'De Koningshoeven'.

 

Het dagarrangement is mogelijk gedurende het hele jaar.  Reserveren is noodzakelijk.  De kosten bedragen €15,= p.p.  Eventueel kunnen wij ook andere arrangementen verzorgen op afspraak.

Reserveren:
Bierbrouwerij 'De Koningshoeven'
Eindhovenseweg 3
5056 RP Berkel-Enschot
Tel. 013-535 81 47

 

 

Hendrik Digital Imaging © 2002